Autor: Silja Oja • 3. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SmartAD hakkab eksklusiivselt müüma Perekool.ee'd

Eelmisel nädalal allkirjastasid lepingu Eesti Ämmaemandate Ühing ning internetireklaamiettevõte SmartAD, mille kohaselt hakkab alates 9. veebruarist 2016 TV3 meediagruppi kuuluv SmartAD müüma eksklusiivselt Perekool.ee reklaamlahendusi.

Samale perioodile on planeeritud Perekool.ee veebilehe uuendamine, mis peaks endaga kaasa tooma puhtama veebi ning parema kasutatavuse mobiilsetes seadmetes. Koostöös jätkatakse töötavate reklaamlahenduste pakkumist kui ka arendatakse juurde uusi võimalusi.

"Perekool.ee'ga koostöö alustamine suurendab veelgi SmartADi reklaamiplatvormi reach'i ning kindlustab meie juhtivat positsiooni reklaamivõrgustike kategoorias Eestis." kommenteeris uudist SmartADi tegevjuht Rando Rannus.

Perekool.ee on Eesti Ämmaemandate Ühingu poolt hallatav Eesti suurim pere ja laste kasvatamise temaatiline portaal. SmartAD on TV3 meediagruppi kuuluv internetireklaamiettevõte, kes pakub sihitud reklaamikampaaniaid üle Baltikumi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700