29. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digiekraanid näitab pilti uutel ekraanitulpadel

Viimsi Market
Digitaalse välimeedia operaator Digiekraanid läheb sügisele vastu uute ekraanitulpadega kolmes uues asukohas. Kahepoolsed tulbad näitavad pilti kahes kohas Viimsis – vastvalminud Viimsi Marketis ja Viimsi Keskuses ning Tartus Tasku keskuses.

Kui mõlemad Viimsi ekraniseerimisprojektid on uued, siis Tartu Tasku keskuse puhul on tegemist formaadivahetusega vanast uueks. „Tasku keskuses otsustasime eemaldada landscape ekraanid ja asendada need portreeformaadis ekraanitulpade vastu, kuna mõõdistused on näidanud tulpade oluliselt kõrgemat märgatavust võrreldes nö tavaekraanidega,“ ütles Digiekraanid OÜ tegevjuht Priit Pedanik.

Lisainfo:

Fredi FilingMüügi- ja turundusjuhtDigiekraanid OÜ[email protected] +372 580 32 717www.digiekraanid.ee 

Viimsi Market

„Kõrgema märgatavuse põhjused on tegelikult lihtsad ja loogilised - ekraanid on oluliselt suuremad ja meeldivalt silmade kõrgusel. Alates 2014. aasta teisest poolest olemegi oma siseruumides asuvate turundustoodete puhul juurutanud vaid portreemõõdus 65-tolliseid kõrge eredustasemega Full HD resolutsioonis ekraanitulpasid,“ lisas Pedanik.

Viimsi Keskus sai lisaks ekraanitulpadele ka 3x6-meetrised LED-ekraani õue, mis on nähtavad autojuhtidele Randvere teel suunaga Viimsisse.

Viimsi Keskus

Digiekraanid OÜ on Eesti suurim digitaalse välimeedia operaator. Ettevõte haldab reklaamekraane 27 tõmbekeskuses üle Eesti, lisaks kolmeteistkümnes Rimi hüpermarketis, Tallinn-Helsingi vahelisel Linda Line laevaliinil ning kaheteistkümnel suurel LED-ekraanil linnatänavatel. Väli-LED-ekraanidest 8 asuvad Tallinnas. Sõltuvalt kampaania kestvusest ja eesmärgist saab Digiekraanidel oma 10 sekundi pikkust digitaalset plakatit kuvada kas 10, 20 või 40 korda tunnis.

Tasku Keskus

Digiekraanid OÜ, Artist Siseraadiod OÜ ja BTL Media OÜ kuuluvad tõmbekeskustele terviklikke meedialahendusi pakkuvasse gruppi. Ettevõtete fookuses on siseraadio, sise- ja väliekraanid ning esitlus- ja promotsioonitegevused. Grupis töötab 36 oma ala professionaali.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700