3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liftireklaam on efektiivne viis oma sõnumiga sihtrühmani jõuda

Statistika järgi kasutab 85% Tallinna linna elanikest igapäevaselt lifti, kus asuvatel reklaamidel on suurepärane võimalus jõuda potentsiaalsete klientideni. Liftireklaam on kergesti märgatav ja saab igapäevaselt üle 10 000 vaatamise.

Tallinna elumajade liftides reklaampindadega tegeleva OÜ NMT juhi Nikita-Mark Tenderesi sõnul on lifti stendidel asuv reklaam lihtne ja tulus viis end nähtavaks teha: „Pakume võimalust paigutada lifti reklaam, mis on kergesti märgatav ning tagab reklaami tellijale parima kontaktihinna.“

Reklaame ei tohi liftidesse paigaldada igaüks, selleks peab omama vastavat patendilepingut. Tallinnas on selline leping sõlmitud OÜ-ga NMT, kellel on hetkel luba ja rendileping ühistutega umbes 100 korterelamu liftides reklaamidega opereerimiseks ja see arv suureneb iga kuu. Reklaami saab tellida nii kõikidesse liftidesse kui ka erinevatesse piirkondadesse Põhja-Tallinnas, Mustamäel, Lasnamäel ja Õismäel.

NMT OÜ pakub reklaami- ja turundusagentuuridele võimalust eksklusiivlepingu alusel rentida liftireklaamide pinna lühemaks või pikemaks ajaks ning neid oma klientidele edasi pakkuda.

„Kui vaadata tasu ja reklaami vaatavate kontaktide suhet, on liftireklaam tõhusaim ja odavaim meediakanal. Liftis rippuvat reklaami märgatakse tahes tahtmata ning seda räägib ka meie väga hea tagasiside,“ räägib Tenderes.

"Kõige enam on liftis reklaamimine suunatud ettevõtetele ja organisatsioonidele, kelle kliendid on tavalised inimesed," väidab Tenderes. "Ettevõtetele, kes pakuvad universaalseid teenuseid nagu elektri- ja remonditööd, samuti fotograafidele, kaubandusfirmadele ning ürituste läbiviijatele." NMT OÜ-l on olemas disainer ja copywriter, kes aitavad klientidel välja mõelda reklaamtekste ja kujundust ning kellel on praktilisi kogemusi atraktiivsete reklaamide kujundamiseks.

„Meie põhieesmärk on aidata kliente, et nende äri läheks paremini. Kui ettevõtte sihtgrupp on korterelamu inimesed, on liftireklaam kindlasti soodsaim ja efektiivseim võimalus,“ ütleb Tenderes.

Kui olete huvitatud oma ettevõtte või kliendi reklaamimisest liftis, küsige pakkumist:

NMT OÜ 

Nikita-Mark TenderesTel. 55578132E-post: [email protected]

www.liftireklaam.ee

Autor: Gerli Ramler, Silja Oja

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700