Autor: Silja Oja • 10. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketingi uudiskirja toetajaks sai Altex Experts

Mis on Altex Experts ja mis on selle seos Alex Marketingiga, räägib Altex Expertsi tegevjuht tegevjuht Andri Viiand.

Rohkem kui aasta tagasi jagati Eesti vanima internetiturundusagentuuri Altex Marketing kogu tegevus kolme tütarettevõtte vahel: Pay4results reklaamvõrgustik, Altex Experts ja Eggytech. Kogu internetiturunduse ja veebiarenduse teenused, kliendid ja eksperdid võttis ajutiselt üle Altex Experts. Altex Experts on küll väikese osaluse kaudu jätkuvalt seotud ettevõttega Altex Marketing, kuid mitte enam tütarettevõte.

Muutunud on ka Altex Expertsi ärimudel. Ettevõte töötab uue põhimõtte järgi - projektipõhiselt pannakse konkreetse töö jaoks alati parimatest ekspertidest koosnevad projektitiimid kokku. Hetkel on Altex Expertsi kasutada 104 oma ala tippu veebiturunduse ja veebiarenduse valdkonnast, sealhulgas 7 projektijuhti ja 8 kliendihaldurit. Paljud eksperdid on väljastpoolt Eestit (sh näiteks ka Altex Marketingi algne asutaja Robin Gurney, kes hetkel elab perega Filipiinidel).

Veidi üle poole Altex Expertsi tööst on Eesti-sisene ja suur osa projekte seotud turunduse ja arendusega väljaspool Eestit.

Altex Marketingi omanik Tõnis Hinnosaare sõnul jätkab Altex Marketing endiselt traditsioonilise agentuurina ja pakub internetiturunduse täisteenuseid, millega on tegeldud juba aastast 2005.

www.altex-experts.com

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700