20. jaanuar 2023

Mis meid 2023. aastal digiturunduses ootamas on?

Saatejuht Priit Kallas ja Meta piirkondlik juht Greta Pudan.
Foto: Äripäev
Seekordses "Digiturunduse praktikumi" saates jagab Meta piirkondlik juht Greta Pudan soovitusi, millele tasub digiturunduses 2023. aastal keskenduda ning koos saatejuhi Priit Kallasega Dreamgrowst vaadatakse tulevikku.

Saates tuleb juttu analüütikast, kanalitest, AIst ning turundustegevustest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700