Autor: Marili Niidumaa • 18. november 2022

Läänemaa gasell: maale leiab töötajaid väga edukalt

Fotol Perfect Cosmetics OÜ asutaja ja tegevjuht Helen Hirv.
Foto: Erakogu
Kaks aastat tagasi kolis nahahooldustooteid tootva ja turustava Perfect Cosmetics OÜ asutaja Helen Hirv perekondlikel põhjustel kogu tootmise Tartust Läänemaale Lääne-Nigula valda vanasse lauta, mida moodsale tootmishoonele sobivaks kohandama hakati.

„Investeeringuid hoonesse oleks me pidanud tegema ka linnas, see oleks olnud oluliselt kallim. Kosmeetika tootmise jaoks on vaja täpselt samasuguste tingimustega ruumi nagu toidu tootmiseks. Kui me Tartus sobivaid ruume otsisime, saime aru, et me saaks ainult neli seina ja kõik ülejäänu tuleb ise ehitada,“ ütles Hirv. Seetõttu õigustas maale tootmise ülesseadmine ennast firma omanikule ära.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700