Autor: Kristel Ratnik-Soosaar • 1. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Emerson Ten OÜ

Aadress: Kopli 25, 10412 Tallinn

Telefon: +372 566 03827

Veeb: emersonten.com, eazzy.eu

Facebook: emersontencom

Teenused: Trükiteenused, Reklaamtooted

Võta ühendust:

Kristel Ratnik-Soosaar, +372 566 03827, [email protected]

Töötajate arv: ~30

Aasta käive: 2,2 mln €

Konkurssidel võidetud auhinnad:

Äripäeva Trükitööstuse TOP 2012&2013 II koht

Äripäeva Trükitööstuse TOP 2017 I koht

Teenused:

Digitrükk, POS materjalide tootmine, pop-upid, põranda displayd, standid

Mille poolest erineme:

Meie töötajad on pikaajalise kogemusega trükitööstuses ning POS materjalide valmistamise alal. Meie koostööpartneriteks on nii suurettevõtted kui ka väikesed reklaamibürood. Oleme paindlikud, meie eesmärgiks on muuta tooted kasutajale mugavaks ning lihtsaks. Meie kaubamärk Eazzy tähendabki, et meie tooted on lihtsalt kasutatavad, lihtsalt toodetud ning meiega on lihtne asju ajada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700