Autor: Best Marketing • 8. aprill 2024

Turundusspetsialisti ametikoht on endiselt populaarne

Turundusvaldkond on tööotsijate seas meeletult populaarne - turundusspetsialisti ametikohale kandideeris üle 400 inimese ning kuulutust vaatas üle 12 600 inimese.
Turundusvaldkond on tööotsijate seas populaarne (pilt on illustratiivne).
Foto: Peter Olexa / Pexels

Tööportaali cvkeskus.ee kinnitusel on suurimaks tõmbeteguriks tööturul hetkel kaugtöövõimalus. „Turundusvaldkond on tööotsijate seas meeletult populaarne. Miks? Sest turundus pakub dünaamilist töökeskkonda ja karjäärivõimalusi, alates turundusjuhist kuni sotsiaalmeedia spetsialisti ja turundusanalüütikuni– igal kandidaadil on võimalik endale sobivaim leida,“ selgitas CV Keskuse värbamisjuht Grete Adler.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700