Autor: Best Marketing • 5. aprill 2024

Patendiamet otsib 2023. aasta kõige-kõigemat kaubamärki

Hea, turul eristuv kaubamärk on originaalne ja tarbijale lihtsasti meeldejääv. Patendiamet tunnustas möödunud aastal kahtteist Eesti ettevõtjat just selliste kaubamärkide loomise ja kaitsmise eest. Nüüd valitakse rahvahääletusel neist välja üks, mida pärjata tiitliga Aasta Kaubamärk 2023.
Foto: Unsplash

Juba kolmandat aastat valib Patendiamet igal kuul värskelt registreeritud kaubamärkide hulgast välja tähise, mis tõuseb esile erinevate positiivsete omaduste poolest. Kuu kaubamärgi tiitlile kandideerivad märgid, mis on keele- või mõttemängulised, kaunikõlalised, nutikad, humoorikad või on muul moel sõnalise, aga ka visuaalse poole pealt silmatorkavad ja meeldejäävad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700