Autor: Best Marketing • 30. oktoober 2023

GDPR trahvide uus rekord: Meta tõukas Amazoni troonilt

Andmekaitseasutused koguvad Euroopas enesekindlust ja võimekust, mis paistab välja ka rikkujate karistamise statistikas. Sel aastal määras Iirimaa Facebookile rekordtrahvi ning GDPR nõuete rikkumiste eest on ettevõtjaid ja riigiasutusi trahvitud kokku nelja miljardi euroga, tõi välja Eesti iduettevõtte GDPR Register juht Krete Paal.
GDPR Register juht Krete Paal.

Sel aastal on GDPR rikkumiste eest ettevõtjaid ja riigiasutusi trahvitud 4,4 miljardi euroga. Trahve määratakse enim sellistes valdkondades nagu kaubandus, meedia ja telekommunikatsioon, finantsteenused, tervishoid aga ka avalik sektor.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700