Autor: Keit Ausner • 12. september 2023

Ees võivad oodata rahatrahvid: seadusmuudatused tõstavad GDPR-i jälgimise olulisust

Advokaadibüroo Sorainen advokaat Liisa Kuuskmaa ja saatejuht Keit Ausner.
Foto: Äripäev
Alates 1. novembrist 2023 on ettevõtetel veelgi suurem põhjus pöörata erilist tähelepanu GDPRi nõuetele. Jõustub uus karistusseadustiku redaktsioon, mis tähendab, et GDPR-i rikkumise tagajärjed ei piirdu enam pelgalt noomitustega – ees võivad oodata rahatrahvid.

Selle tagamaid avab advokaadibüroo Soraineni advokaat Liisa Kuuskmaa ning jagab ka nõuandeid, kuidas peamisi eksimusi vältida. Näiteks, milline peaks olema andmete säilitamise periood ja kuidas tagada õiged protseduurid andmete edastamisel kolmandatele osapooltele.

"Eetris on turundusuudised" saadet juhib Keit Ausner.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700