Autor: Best Marketing • 12. oktoober 2023

Kui palju teenivad Eestis keskmiselt sotsiaalmeedia sisuloojad?

Statistikaameti palgarakenduse järgi kuuluvad sotsiaalmeedia sisuloojad reklaami ja turunduse tippspetsialistide hulka. Töölepinguga või avaliku teenistuse lepinguga töötab neid tippspetsialiste pisut üle 4000. Seejuures naisi on nende seas rohkem kui mehi ehk 64 protsenti.
Foto: Unsplash

Vanuse järgi on sellel alal töötavad inimesed pigem noored, kõige sagedasem on vanusegrupp 25–34 eluaastat, järgneb 35–44 eluaastat.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700