Autor: Best Marketing • 9. oktoober 2023

Tele2 saab uue juhtkonna liikme ning turundusjuhi

Tele2 juhtkonna liikme ja turundusjuhina alustab tööd pikaajalise turunduskogemusega Georgi Viies, kelle üks esimesi eesmärke on leida tasakaal loovideede ning müügieesmärkide vahel.
Tele2 Eesti uus turundusjuht Georgi Viies.

“Mulle on Tele2 alati eristuva brändikeelega silma paistnud - olgu need siis 10 aasta tagused humoorikad reklaamfilmid või viimaste aastate põhjusega mässaja tööandja bränding. Seda põnevam on minu jaoks väljakutse juhtida Tele2 turundustegevusi uutesse kõrgustesse. Seda aitab mul teha tore turundustiim, keda plaanin jäägitult usaldada, aga ka kogu ülejäänud ettevõte ja partnerid. Turundus on minu kirg ja Tele2 põhjusega mässajatega olen valmis luurele minema küll!” sõnas Viies.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700