Autor: Hando Sinisalu • 31. august 2023

Eesti idufirma juht avaldab, kuidas ta on ettevõtte viinud 197 riiki

Rahvusvaheline sõnumiteenuse pakkuja Messente on läbi oma klientide jõudnud inimeste telefonidesse juba 197 riigis. Suurt rolli on seejuures mänginud ettevõtte juhi Uku Tomikase suunamudimine LinkedIni platvormil.
Foto: Liis Treimann

“Kui sa oled kunagi Omnivast postipaki saanud, siis Sa oled meiega juba kokkupuutes olnud. See sõnum, mis sulle tuleb, et Sa oma postipaki kätte saaks, meie oleme need, kes neid saadavad,” tutvustas Tomikas Messente põhiäri.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700