Autor: Lota Vana • 29. august 2023

Mis on “tasuta turundus” ja kas see ikka on olemas?

Nii avalikus sektoris, vabaühenduste puhul kui ka alustavate ettevõtete turundusest ja kommunikatsioonist rääkides puututakse palju kokku n-ö “eelarveta turundusega”, kirjutab Võrumaa Arenduskeskuse kommunikatsioonispetsialist Lota Vana, ja lisab, et see on ka mõistetav, sest raha on kõigil enamjaolt natuke liiga vähe ja reklaam on sageli esimene kokkuhoiukoht.

Nii jõutaksegi ideeni teha ilma eelarveta nii palju kui suudetakse ning näiteks vabaühenduste või alustavate ettevõtete puhul olen tajunud, et sellest on saanud isegi varjatud eeldus. Midagi ei ole siiski tasuta ning isegi kui ei maksta eurodes, kasutab igasugune turundus mingisugust ressurssi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700