Autor: Best Marketing • 21. juuni 2023

Miltton laieneb Ukrainasse

Põhjamaade juhtiv konsultatsiooniettevõte Miltton laieneb Ukrainasse, sealse ettevõtte nõukogu esimeheks saab Christer Haglund, kes hetkel töötab viimast kuud Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktorina.
Milttoni partner Lehari Kaustel (paremal) sai juuni alguses koos president Alar Karisega Ukrainas visiidil viibides Butša linnapealt Anatoliy Fedorukilt tänutäheks Butša linna Continent elupiirkonna taastamise käivitamise eest sümboolse kingitusena puidust Butša kaardi.
Foto: Erakogu

Pärast loodetavasti peagi saabuvat rahu Ukrainas algab seal kaasaegse ajaloo suurim ülesehitustöö, mis avaldab suurt mõju üleilmsele majandusele. Milttoni partneri, Butša piirkonna kodude taastamise idee Restore Ukraine algataja Lehari Kausteli sõnul on äärmiselt tore näha põhjamaiste ettevõtete ja organisatsioonide suurt huvi Ukraina taastamise vastu. “Soovime Ukraina riigi ülesehitamisele aktiivselt kaasa aidata. Lisaks ukrainlastele kohandatud teenuste pakkumisele tegeleme ka aina kasvava nõudlusega mõista paremini tulevase ülesehitustöö mõju väljaspool Ukraina riigi piire,“ rääkis Kaustel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700