Autor: Laura Reiter • 19. juuni 2023

Piesta Kuusikaru talu perenaine: teenusedisaineri kaasamine on aidanud meie äri paremini kõrvalt näha

Eesti Disainikeskuse poolt korraldatava turismiettevõtete teenusedisaini ja teenuste digitaliseerimise meistriklassi 4. grupi võitja on Piesta Kuusikaru talu. Ettevõtte asutaja ja juhi Külli Elleri sõnul oli meistriklassis osalemise eesmärk kaasata professionaali kõrvaltpilk, arendada loovat mõtlemist ning omandada arengut toetavad mõtteviis või tööriistad.
Teenusedisaini ja teenuste digitaliseerimise meistriklassi 4. grupi võitis Piesta Kuusikaru talu.

Mis täpsemalt on Piesta Kuusikaru talu? Millega tegelete ja kuidas tutvustaksite seda inimesele, kes teie ettevõtmisest väga vähe või üldse kuulnud pole?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700