Autor: Best Marketing • 5. juuni 2023

Värske raport: kuhu on turundus liikumas jätkusuutlikkuse teekonnal?

Kantari ja WFA (World Federation of Advertisers) värske raport Sustainable Marketing 2030 annab huvitavaid andmeid sellest, kuhu on turundus liikumas jätkusuutlikkuse teekonnal ja mis punktis ollakse praegu.
Foto: Unsplash

Turunduseksperdid üle maailma mõistavad, et neil on oluline roll jätkusuutlikuma tuleviku kujundamisel ning selles, et brändid vastaksid tarbijate ootustele ja nõudmistele. Samas aina enam tajutakse lünka enda teadmiste ja ootuste vahel jätkusuutlikkuse pöörde elluviimisel. See näitab, et mõistetakse hästi, et see, mida ettevõtted praegu teevad, ei ole piisav.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700