Autor: Laura Reiter • 19. mai 2023

Case study: kampaanias „Tark tarbija“ tuleb inimestele appi mõistuse hääl Ago Andersoni kehastuses

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet kutsus ellu kampaania „Tark tarbija“, mille loovlahenduse teostamisel aitas kaasa Imagine\TBWA. Agentuuri copywriteri Kaarel Tälli sõnul on kampaania idee võetud elust enesest ja valminud videoklippides mängib tarbijate parimat sõpra - mõistuse häält - näitleja Ago Anderson.
Kaader kampaaniaklipist "Tark tarbija".

Kampaania eesmärk on tõsta teadlikkust tarbija õigustest ja kaupleja kohustustest ning teavitada võimalusest lahendada tarbija ja kaupleja vahelisi vaidlusi tarbijavaidluste komisjonis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700