Autor: Laura Reiter • 3. mai 2023

RMK värske kommunikatsioonijuht Triin Küttim: soovin oma tööga mõjutada kogu Eestit

Kui mõni erafirma tuleb välja turunduskampaaniaga, millel on segane sõnum või kohatu visuaal, siis suure tõenäosusega ei järgne sellele meediapeks ning mainekahjugi on pigem ühe “ringkonna” keskne, ütles intervjuus veebruari keskel RMK kommunikatsiooniosakonna juhina tööd alustanud Triin Küttim, ja lisas, et kui sama juhtub riigisektoris, siis võib eeldada kordades suuremat negatiivset mõju.
Triin Küttim: "Kuna reeglina pole riigisektoris nii palju rahalisi vahendeid kui välismaistel suurkorporatsioonidel, siis ma usun, et loovusele on riigiettevõtetes vägagi kohta."
Foto: Mardo Männimägi

Räägi palun natuke oma tööalasest taustast. Kuidas jõudsid turunduse ja kommunikatsiooni valdkonna juurde? Kas see oli suur soov ja teadlik valik?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700