Autor: Laura Reiter • 9. veebruar 2023

Turundajad on aktiivselt tööd otsimas. Kasvanud on ka palgapakkumised

CVKeskuse turundusjuhi Henry Auväärti sõnul näib nende statistikast, et turundajad on hetkel aktiivselt tööd otsimas – turundusvaldkonna tööpakkumistele kandideerib keskmiselt 67 töövõtjat, aasta varem oli see näitaja 37.
Foto: Unsplash

Auväärt märkis, et 2022. aastal avaldati turundusvaldkonnas rekordarv tööpakkumisi ehk turundajatel olid parimad võimalused leida endale soovitud töökoht. "Eelneva aastaga võrreldes kerkisid tööpakkumiste arvud turundussektoris 14 protsenti", sõnas ta ja lisas, et ka palgapakkumised turundusvaldkonnas kasvasid, kerkides aastaga 7 protsenti ja ulatudes 1980 euroni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700