Autor: Laura Reiter • 17. jaanuar 2023

PetCity uus turundusjuht: turundusprofessionaalide vahetumine on ka ettevõttele kasulik

Varasemalt Decoras töötanud Kelly Juksaar asus selle aasta algusest ametisse PetCity Baltikumi turundusjuhina. Tema peamised eesmärgid uuel töökohal on tuua PetCity lugu ja visioon veelgi nähtavamale ning olla kogu Baltikumis suunanäitajaks lemmikloomakaupade ja -teenuste valdkonnas.
Värske PetCity Baltikumi turundusjuht Kelly Juksaar.
Foto: Karmen Kull

Kelly Juksaar märkis, et Decoras juhtis ta turundust alates 2016. aasta lõpust ehk siis kokku juba kuus aastat, kuid veel enne seda harjutas ta kaks aastat kätt Tartu Kaubamaja ning Viimsi Keskuse turundusassistendina Piret Kulli käe all, tänu kellele temasse see turunduspisik üldse saigi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700