Autor: Best Marketing • 17. august 2022

Best Internet 2022 soodushind lõpeb 19. augustil

Kauaoodatud digiturunduse aastakonverents Best Internet 2022 toimub juba 20. ja 21. septembril Tallinnas Eesti Filmimuuseumis. Soodushinnaga saab konverentsile registreeruda veel vaid kuni 19. augustini.

Seekordne Best Internet toimub taas kahes paralleelsessioonis. Peasaalis analüüsime digiturunduse auhindadega pärjatud case study'sid Euroopast, paralleelsaalis võtame vaatluse alla olulisemad digiturunduse tööriistad.

Turunduse tööriistu on maailmas tuhandeid ja nende vahel valida on päris keeruline. Koondame Best Internetile kokku mõned olulisemad ja Eestis populaarsemad tööriistad ja jagame töötubades kogemusi ja “häkke” nende kasutamise kohta.

Parimate tööde sessioonis me mitte ainult ei näita parimaid töid, vaid uurime ka tööprotsessi, läheme süvitsi detailidesse ja analüüsime seda, miks need tööd auhindu võitsid ja mida oleks Eesti turundajatel neist õppida.

Eesti Digitegu zürii esitab küsimusi ka teiste riikide auhindu võitnud tööde autoritele ja võrdleb sealset taset meie omaga.

Ja loomulikult jätkame ka Aasta Digitegu konkursiga, mis toob teie ette Eesti parimad digiturunduse tööd viimasest aastast.

Vaata konverentsi kogu infot ja programmi SIIT.

Best Internet 2022 konverentsi soodushind kuni 19. augustini on 449 eurot (km-ga 538,80 eurot). Konverentsi täishind on 599 eurot (km-ga 718,80 eurot). Registreeru konverentsile juba täna SIIN.

Kohtumiseni Best Internetil!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700