Autor: Best Marketing • 10. juuni 2022

Tänavune Best Internet võtab fookusesse Euroopa parimad digitööd ja olulisemad tööriistad

Alanud on registreerimine digiturunduse aastakonverentsile Best Internet, mis sel aastal toimub 20.-21. septembril Eesti Filmimuuseumis Tallinnas. Seekordsel konverentsil võetakse luubi alla Euroopa väljapaistvamad digiturunduse case-study'd ja olulisemad tööriistad, mis võiksid kuuluda iga eduka digiturundaja arsenali.
Aasta Digitegu konkursi võitjad eelmise aasta Best Interneti konverentsil.

Seekordne Best Internet toimub taas kahes paralleelsessioonis. Peasaalis analüüsime digiturunduse auhindadega pärjatud case-study'sid Euroopast, paralleelsaalis võtame vaatluse alla olulisemad digiturunduse tööriistad.

Parimate tööde sessioonis ei näita me ainult parimaid töid, vaid uurime ka tööprotsessi, läheme süvitsi detailidesse ja analüüsime seda, miks need tööd auhindu võitsid ja mida oleks Eesti turundajatel neist õppida.

Turunduse tööriistu on maailmas tuhandeid ja nende vahel valida on päris keeruline. Koondame Best Internetil kokku mõned olulisemad ja Eestis populaarsemad tööriistad ja jagame töötubades kogemusi ja “häkke” nende kasutamise kohta.

Ja loomulikult jätkame ka Aasta Digitegu konkursiga, mis toob teie ette Eesti parimad digiturunduse tööd viimasest aastast. Aasta Digitegu zürii esitab küsimusi ka teiste riikide auhindu võitnud tööde autoritele ja võrdleb sealset taset meie omaga.

Vaata Best Internet 2022 konverentsi infot ja programmi SIIT ja registreeri end soodushinnaga SIIN. Soodushind kehtib veel vaid 29. juunini (k.a)

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700