Autor: Indrek Parktal • 12. juuli 2022

Näita konkurendile kandu: Eesti TikTokis püüab tähelepanu Lõuna-Eesti piimatootja

Eesti ettevõtjad kasutavad turundajate sõnul TikToki kui turunduskanalit veel vähe, kuid üks, kes on otsustanud kiirelt populaarsust koguva sotsiaalmeediaplatvormi potentsiaali ära kasutada, on Nopri Talumeierei, kirjutab Äripäev.
Nopri talu noorperemees Karl Niilo.
Foto: Raul Mee

60aastane taluperemees Tiit Niilo ütleb, et nende hinnangul ei ole väikefirmal mõistlik traditsioonilisi turundusmeetmeid kasutada ja seepärast on aastaid olnud teemaks just sotsiaalmeedia. „Viimasel ajal on ka TikTokist saanud sellest konkreetne osa,“ lausus ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700