Autor: Best Marketing • 14. mai 2022

Kuldmuna 2022 võitjad on selgunud – vaata, kes noppisid ihaldatud võidumunad

Kuldmuna peol jagati eile õhtul auhindu turundusvaldkonna kõikse tublimatele agentuuridele ja nende loovatele töötajatele. Õhtut Põhjala tehases ja konkursile esitatud töid jäävad saatma sõnad - loovus, kergus ja armastus.
Aasta üritusturundusagentuur on Jolos.
Foto: Harry Tiits

Tänavuse Kuldmuna teema "LOOV IS IN THE AIR!" ristas armastuse, loovuse ja armastuse loovuse vastu, tuues endaga kaasa loomepuhangu. Sel aastal sündis Kuldmuna teema läbi konkursi, kus osales 12 loovat lahendust. "Oli rõõm näha, et valdkonna tegelastel oli tahet ja energiat Kuldmuna korraldusse panustada ja nõnda ka LOOV PARADE sündis,” rääkis Kuldmuna tegevjuht Anniken Haldna. “Teema on sõna otseses mõttes õhust võetud, sest just õhus kohtuvad värskus, ideed, armastus, kirev loodus, linnud ja mis kõige olulisem – (kuld)munad,” kirjeldas konkursi võitnud loovagentuur Tank.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700