Autor: Best Marketing • 12. mai 2022

Veriffi globaalset turundust asub juhtima Caroline Mogford

Sel nädalal alustab Veriffi turundusdirektorina (Chief Marketing Officer) Google’i ja Qualtricsi taustaga Caroline Mogford, kes hakkab vedama ettevõtte turundus- ja kommunikatsiooni meeskondasid üle maailma. Mogford vastutab Veriffi globaalse turundusstrateegia eest eesmärgiga suurendada nõudlust toote järele ning kasvatada Veriffi brändi globaalset tuntust. Mogford liitub ka Veriffi tippjuhtkonnaga.
Veriffi peatne turundusdirektor Caroline Mogford
Foto: Jake Farra

Suurbritanniast pärit Mogfordil on rohkem kui 15-aastane globaalsete turundustiimide juhtimise kogemus nii Google'ist kui Qualtricsist. Viimases juhtis ta ligi 100-liikmelist Euroopa, Lähis-Ida, Aarika (EMEA) regioonide turunduse, müügiarenduse ja globaalsete partnerlussuhete tiimi. Googles vedas Mogford haridusvaldkonna toodete globaalset turundust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700