Autor: Karl-Eduard Salumäe • 8. aprill 2022

Raamatute turul vapustavad investeerimisraamatud

Äripäeva ajakirjade vastutav väljaandja Rain Väät
Foto: Erik Prozes
Äripäeva ajakirjade vastutav väljaandja Rain Väät rääkis hommikuprogrammis, et raamatuturule on viimased paar aastat mõjunud soodsalt. Kriisi ajal on kasvanud nii juhtimis- kui heaolukirjandus, aga enim on vapustanud investeerimisraamatud. Ta rääkis ka, miks raamatute hinnad jätkavad kasvu.

Hommikuprogrammi tegid Karl-Eduard Salumäe ja Rivo Sarapik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700