Autor: Maarja Treufeldt • 28. märts 2022

Kinnisvara aastal 2030: kus eestlane elab ja töötab?

Kinnisvara valdkonnas 20 aastat tegutsenud Eften Capitali tegevjuht Viljar Arakas soovitas tänavusel Passwordil kinnisvara huvilistel pöörata pilk Rail Balticu trassil asuvate jaamade ümbrusele ja majaehitusega võimalusel oodata.
Eften Capitali tegevjuht Viljar Arakas tänavusel Passwordil.
Foto: Raul Mee

Arakas tõdes, et kinnisvaras ei muutu 10 aastaga kuigi palju, kuid küsimus mida veel vähe küsitakse, aga mis saab olema järgneva 10 aasta tõeline fookus, on kinnisvara kättesaadavus. Kinnisvara asukohast on Arakase sõnul olulisem ajastus, tuues näiteks need, kes 2009. aastal ostsid kinnisvara liiga kallilt, kuid kelle kinnisvara väärtus kasvas kümne aastaga märgatavalt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700