Autor: Laura Reiter • 7. veebruar 2022

Eksperdid jagavad kogemusi ja soovitusi: kuidas teha edukat B2B turundust?

28. jaanuaril toimus Arhitektuurikeskuses B2B turunduse seminar, kus oma ala eksperdid ja B2B ettevõtted tutvustasid, kuidas nad teevad B2B turundust. Toome ära seminaril kõlama jäänud peamised nõuanded ja mõtteterad, mida B2B turundust tehes kaasas kanda.

Oma soovitusi ja kogemusi jagasid Best Marketingi ja Marketing Parroti asutaja Hando Sinisalu, Meta Advisory äriarendusjuht Ann Hiiemaa, 1Office’i tegevjuht Ragnar Everest, BCS Itera turundus- ja kommunikatsioonijuht Marek Maido, advokaadibüroo LEXTAL turundusjuht Kertu Irves ja Outfunneli turundusjuht Katheriin Liibert.

Best Marketingi ja Marketing Parroti asutaja Hando Sinisalu
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700