Autor: Eesti Disainikeskus • 31. jaanuar 2022

Ringdisaini sprint Villa Wessetis ehk lihtsad sammud väiksema ökojalajäljeni

Ökoloogilise jalajälje vähendamine on tänaseks saanud iga vastutustundliku ettevõtte hügieenifaktoriks ning keskkonna säästmiseks astutakse reaalseid samme. Nii on see ka Villa Wesseti hotellis ja restoranis Pärnus, kus hiljuti viidi läbi ringdisaini sprint.

Miks sprint ette võeti, milline oli protsess ja kuidas see õnnestus, räägivad projektis osalenud ringmajanduse ekspert Mayri Tiido, disainer Tähe-Kai Tillo ja Villa Wesseti juht Triin Kuusik.

Villa Wesset hotelli ja restorani juhi Triin Kuusiku sõnul võtsid nad ringdisaini sprindil fookuseks kohvipaksu ja tühjade veinipudelite ümbertöötlemise.
Foto: Silver Gutmann
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700