Autor: Eesti Disainikeskus • 31. jaanuar 2022
Ringdisaini sprint Villa Wessetis ehk lihtsad sammud väiksema ökojalajäljeni
Ökoloogilise jalajälje vähendamine on tänaseks saanud iga vastutustundliku ettevõtte hügieenifaktoriks ning keskkonna säästmiseks astutakse reaalseid samme. Nii on see ka Villa Wesseti hotellis ja restoranis Pärnus, kus hiljuti viidi läbi ringdisaini sprint.
Miks sprint ette võeti, milline oli protsess ja kuidas see õnnestus, räägivad projektis osalenud ringmajanduse ekspert Mayri Tiido, disainer Tähe-Kai Tillo ja Villa Wesseti juht Triin Kuusik.
Villa Wesset hotelli ja restorani juhi Triin Kuusiku sõnul võtsid nad ringdisaini sprindil fookuseks kohvipaksu ja tühjade veinipudelite ümbertöötlemise.
Foto: Silver Gutmann