Autorid: Hando Sinisalu, Rivo Sarapik, Laura Reiter • 7. jaanuar 2022

EKA disainiteaduskonna dekaan: tudengid loovad uusi tooteid ja aitavad õiged poed üles leida

Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates käis külas EKA disainiteaduskonna dekaani Ruth-Helene Melioranski, kes tutvustas muu hulgas disainitudengite ja ettevõtete disainialast koostööprojekti, mis on kestnud juba viis aastat.
Martin Pärn ja Ruth-Helene Melioranski

Melioranski sõnul aitavad koostöö ja disainmõtlemine lahendada ettevõtetel erinevaid probleeme - olgu selleks uute toodete arendamine Magnetic MROl või vastikustunnet ning eksida võimaldavas kaubanduskeskuses lihtsalt liiklemist võimaldava viidasüsteemi loomine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700