Autor: Laura Reiter • 5. jaanuar 2022

Paberikriis: hinnad tõusevad, kogused langevad ja pikaajalisi plaane enam teha ei saa

Eelmise aasta lõpus puhkenud paberikriisi praegustest ja võimalikest mõjudest tulevikus räägivad reklaamiagentuuri La Ecwador print tiimi juht Maiken Veskimäe, trükikoja Grano tootmisjuht ja juhatuse liige Koit Variksoo, Omniva kommunikatsioonijuht Triin Küttim ning Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin.

Maiken Veskimäe sõnul ei olnud 2021. aastal paberikriis otseselt veel neid ega nende kliente väga mõjutanud, sest suuremad tööd on aastaks lepingutega kinnitatud. „Kuid esimesi muutusi märkasime 2021. aasta viimases kvartalis, mil juba agentuuritöö loomusest lähtuvalt tellitakse seoses pühade saabumisega rohkem trükiseid, et hinnad on märgatavalt tõusnud ja soovitud pabereid ei olnud kusagilt saada või olid väga pikad tarneajad,“ nentis agentuuri La Ecwadori print tiimi juht.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700