Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 31. detsember 2021

Rainer Kattel: näen rohepöördes suurt ärivõimalust

Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates käis külas TalTechi ja Londoni Ülikooli professor Rainer Kattel, kes rääkis muu hulgas, et kuna valitsused toetavad rohepööret ja on võtnud suured kohustused järgnevaks kümnendiks, siis annab see paljudele ettevõtetele võimaluse äri teha.
Rainer Kattel
Foto: Raul Mee, Andres Haabu

Lisaks rääkis Kattel täpsemalt sellest, mis saab globaalsest rohepöördest ja kuidas see mõjutab Eesti majandust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700