Autor: Hando Sinisalu • 10. detsember 2021

SYNLABi turundaja: inimesed on väsinud hirmutavatest sõnumitest

SYNLABi Põhja- ja Ida-regiooni turunduskoordinaator Gerly Kedelauk rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates, et tervishoiu turunduses on populaarsust kogunud sisuturundus, kuna inimesed huvituvad rohkem detailidest. Tema sõnul on aga inimesed väsinud hirmutavatest sõnumitest ning paremini töötab positiivne kommunikatsioon.
SYNLABi Põhja- ja Ida-regiooni turunduskoordinaator Gerly Kedelauk

Kedelauk rääkis pikemalt veel inimeste tervisekäitumise trendidest, meeste tervisest ja sellest, kuidas COVID on inimeste suhtumist oma tervisesse muutnud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700