Autor: Best Marketing • 6. detsember 2021

Eesti sisustusidu OCCO toob nüüd eksklusiivse disainmööbli igaüheni

Professionaalse sisustusteenusega tuntust kogunud OCCO avas täna, 6. detsembril e-poe myOCCO, mis toob tarbijateni üle 40 eksklusiivse brändi Euroopast, et muuta disainmööbel kättesaadavaks ka üksiktoodete tellijale.

“Meie missioon on teha kvaliteetne disain kättesaadavaks kõigile. Kui siiani on meie tootevalik olnud saadav peamiselt vaid tipparhitektidele ja suurettevõtetele, siis läbi myOCCO saab igaüks võimaluse tellida endale disainmööblit ja aksessuaare parimatelt Euroopa brändidelt,” kommenteerib e-poe loomise tagamaid OCCO Eesti juht Jarmo Oidermaa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700