Autor: Best Marketing • 19. oktoober 2021

Facebook avab Eesti turundajatele uue veebipõhise koolitusplatvormi

Facebook teatas, et käivitab Eestis platvormi Boost with Facebook – tegu on interaktiivse veebikoolituskeskusega, kuhu on koondatud nii veebiseminarid ettevõtte turundamisest, loovkirjutamisest kui ka mitmed Eesti ettevõtete edulood, mis on aidanud neil pärast koroonakriisist tingitud ühiskonna sulgumist oma tegevust taas üles ehitada.
Facobook pakub koolitust, kuidas enda võimalusi paremini ära kasutada.
Foto: Regis Duvignau, Reuters/Scanpix

"Paljud katsumused, millega ettevõtjad täna silmitsi seisavad, ei ole piirangute kaotades üleöö kadunud ning nii mõnedki koroonakriisi toodud muutused on tulnud selleks, et jääda. Et aidata ettevõtetel neis uutes tingimustes opereerida, tahame turundajatele tutvustada kõiki interneti võimalusi ning anda teadmisi, kuidas Facebooki ja Instagrami tasuta tööriistadest maksimumi võtta. Meie eesmärk on jõuda kasulike teadmistega võimalikult paljude väikeste ja keskmise suurusega ettevõteteni,” selgitas Facebooki Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnajuht Jakub Turowski.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700