Autor: Best Marketing • 19. oktoober 2021

Eesti Ekspressi peatoimetajaks saab Merili Nikkolo

1. novembrist alustab Eesti Ekspressi peatoimetajana Merili Nikkolo, väljaande senine peatoimetaja Erik Moora jätkab samas väljaandes ühiskonnateemade vastutava toimetajana.
Eesti Ekspressi peatne peatoimetaja Merili Nikkolo

„Tänu ja kummardus Erikule, et ta vedas viis ja pool aastat Eesti kõige kuulsusrikkamat toimetust. Ta alustas Ekspressi toimetuses digipöördega, aitas kolleegidel võita ajakirjanduspreemiaid ja hoidis kõik need aastad arvamuslugude latti kadestamisväärselt kõrgel. Nüüd avaneb Erikul võimalusel keskenduda 100% loomingulisele tööle ning tema erakordne ühiskonnatunnetus ja oskus seda kõike kirjeldada jääb Eesti Ekspressi igapäevaosaks ka edaspidi,“ lausus Ekspress Meedia juhatuses toimetuste eest vastutav Urmo Soonvald.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700