Autor: Laura Reiter • 13. september 2021

Tutvu Aasta Digitegu 2021 žüriiga

Aasta Digitegu 2021 konkurss on täies hoos. Töid saab esitada 20. septembrini ning võidutööd tulevad esitlemisele 30. septembril Tartus toimuval digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2021. Vaata, kes kuuluvad sel aastal Aasta Digitegu žürii koosseisu.
Diana Taluri

Diana Taluri, Marketingsharksi ja Leadfellow juht

Diana on viimased 20 aastat olnud tegev Interneti meediamaastikul, kus peamiselt nõustanud Eesti ettevõtteid reklaamikampaaniate ja erinevate projektide osas. Oma turundusalaseid teadmisi käis ta täiendamas EBS-i magistratuuris, mille lõpetas 2009. aastal.

Einar Tiimla

Einar Tiimla, HÄKi juht

Einar Tiimla on Häk reklaami- ja digiturundusagentuuri looja ja eestvedaja. Ta on suure kogemustepagasiga, professionaalne ja auhinnatud turundaja, kes suudab projektid ellu viia alates planeerimisest kuni lõpplahenduseni. Ta on pidanud turundusvaldkonnas mitmeid ameteid alates kujundajast, veebiarendajast, videograafist kuni projekti- ja agentuuri juhini välja.

Marelle Ellen

Marelle Ellen, Promoty turundusjuht

Marelle Ellen on kogenud turundus- ja digimeedia professionaal. Enne Promoty turundusjuhina töötamist vedas ta sTARTUp Day turundust ning on digimeedia planeerija ja vabakutselisena turunduse alal.

Andres Lember

Andres Lember, Convertali juht

Enne digiturundus- ja reklaamiettevõtte Convertal etteotsa astumist töötas Andres Lamber kaheksa aastat Coopi turundusdirektorina, kus ta vedas toidu- ja esmatarbekaupade keti rebrändimist. Varem on ta töötanud ka Tamro Balticsi ja G4S-i turundusjuhina.

Katrin Vilimaa-Otsing
Foto: Raul Mee

Katrin Vilimaa-Otsing, Turunduskoolitus OÜ asutaja

Katrin Vilimaa-Otsing on digiturunduse ekspert, kellel on peaaegu 10-aastane turundusalane kogemus nii meedia- kui loovagentuuridest. Katrin on eriti osav andmepõhises turunduses ja kampaaniate haldamises. Tema õpingud informaatika ja majanduse alal on suurepärane taust digitaalse turunduse tööriistade ühendamiseks, et aidata ettevõtetel oma eesmärke saavutada. Konsultatsioonibüroo juhina pakub ta ettevõttesiseseid koolitusi erinevatel teemadel, alates sotsiaalmeedia haldamisest kuni Google'i analüüsi ja jälgimistööriistadeni.

Ivar Krustok
Foto: Raul Mee

Ivar Krustok, Ekspress Meedia IT juht ja EBSi digiturunduse lektor

Ivar Krustok töötab Ekspress Meedia tootearendus- ja analüüsiosakonna juhina, on rahvusvahelise idufirma Frank.ai kaasasutaja ning heategevusliku klubi Kiwanis liige.

Loe lähemalt ja esita töö Aasta Digitegu 2021 konkursile SIIN.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700