Autor: Best Marketing • 6. juuli 2021

EMORi uuring: kõige tuntum agentuur on Tank, kõige kõrgemalt hinnati disainiagentuuri Refleks

Turundajate Liidu tellitud ja Kantar Emori korraldatud uuringust selgus, et kõige tuntumate turunduskommunikatsiooni agentuuride esikolmiku moodustavad turundusvaldkonna otsustajate seas reklaamiagentuur Tank, disainiagentuur Velvet ja reklaamiagentuur Division.

Samad agentuurid kuulusid kõige tuntumate hulka ka 2018. aastal, kui viidi läbi eelmine sarnane uuring. Neid agentuure teab enamus (ligi 70% või enam) turundusvaldkonna otsustajatest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700