Autor: Laura Reiter • 30. juuni 2021

Eesti kõrgkoolide vastuvõtukampaaniad 2. osa: Tartu Ülikool ja Maaülikool julgustavad hoolivuse ja inimlikkusega

Eesti Maaülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Risto Mets ja Tartu Ülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhi kt Viivika Eljand-Kärp jagasid selle aasta uute tudengite vastuvõtukampaania ideid, eesmärke ja tulemusi.
Eesti Maaülikooli vastuvõtukampaania põhifraasiks on "Minu valik on..."

Millest lähtuvalt sündis vastuvõtukampaania idee?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700