Autor: Best Marketing • 18. juuni 2021

Cristiano Ronaldo väike liigutus kärpis Coca-Colalt neli miljardit dollarit

Cristiano Ronaldo eemaldas EM-i raames toimunud pressikonverentsil laualt kaks Coca-Cola pudelit ja see liigutus läks Coca-Colale maksma neli miljardit dollarit.

Portugali kapten on tunnustatud tervisefanaatik ja tegi oma žestiga üsna üheselt selgeks, mida ta gaseeritud karastusjoogist arvab. Ronaldo asendas kaks Coca-Cola pudelit veepudeliga ja deklareeris sellest kinni hoides portugali keeles "Agua!", mis julgustab inimesi seda magusa karastusjoogi asemel valima.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700