Autor: Best Marketing • 2. juuni 2021

Santa Maria Tex Mex kategooriajuhiks jaesuunal nimetati Hans Agu

Hans Agu asus tööle Santa Maria kaubamärgi Tex Mex jaesuuna globaalse kategooriajuhina ja vastutab Tex Mex jaetoodete arendamise eest kogu Santa Maria tegevuspiirkonnas: Põhjamaades, Baltikumis, Venemaal ja Kesk-Euroopas. Seni töötas Hans Agu jaesuuna turundusjuhina Baltimaades.
Hans Agu
Foto: Jake Farra

Hans Agu juhib 8-liikmelist rahvusvahelist turundustiimi ning vastutab Santa Maria Tex Mex brändi positsioneeringu ja jaetoodete sortimendi arendamise eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700