Autor: Best Marketing • 2. juuni 2021

Orkla Eesti sai uue müügiarendusjuhi

Maikuu lõpus asus Orkla Eesti vastloodud müügiarendusjuhi ametikohale pikaajalise turuinfo analüüsi ja äriteabe protsessijuhtimise kogemusega Margo Kurisoo. Margo fookuses saab olema analüütilise toe pakkumine Orkla Eesti müügiorganisatsiooni peamisetele tegevussuundadele.
Margo Kurisoo

„Orkla on väärika ajalooga ja armastatud tooteid pakkuv ettevõte. Sedavõrd suures organisatsioonis on kindlasti palju põnevaid väljakutseid ja võimalusi rakendada minu pikaaegseid müügianalüüsi valdkonna kogemusi ning laialdasi teadmisi toidu- ja esmatarbekaupade turust,“ avas Margo Kurisoo enda Orkla Eesti tiimiga liitumise põhjuseid. „Lähiaja eesmärgid on arendada kampaaniate planeerimise protsesse ja töövahendeid, täiustada müügitulemuste analüüsimetoodikat ning muuta müügiosakonnale oluline info lihtsamini kasutatavaks,“ lisas Kurisoo

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700