Autor: Best Marketing • 2. juuni 2021

E-kaubanduse buum meelitas Balti riikidesse Nielsen Brandbanki

Maailma suurim digitaalsete kauplemislahenduste pakkuja Nielsen Brandbank otsustas laieneda Euroopas ja alustab tegevust Balti riikides. Rahvusvaheline ettevõte on lõpetamas koostöölepingute läbirääkimis regiooni peamiste jaemüüjatega, millest kavatseb teatada hiljem.

Nielsen Brandbanki Kesk- ja Ida-Euroopa äriarenduse juht Łukasz Dzikowski ütleb, et COVID-19 pandeemia on soodustatud e-kaubandust ning Balti riikide regioon paistab siin silma oma potentsiaali poolest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700