Autor: Best Marketing • 27. mai 2021

Eesti turundajateni on jõudnud ülemaailmselt hinnatud koolitusprogramm

Euroopa turundus- ja kommunikatsioonialase hariduse lipulaev IPA (Institute of Practitioners in Advertising) alustas üleilmselt hinnatud turunduskoolituste ja kursuste pakkumist Eestis ja teistes Balti riikides.
Eleonora Šeimienė
Foto: Nendre Zilinskaite

Kursuste läbimine pakub ennekõike märkimisväärset lisaväärtust neile spetsialistidele, kes hindavad süsteemset ja tulemusele keskenduvat lähenemist turundusele, lausus IPA-programmi Baltimaades pakkuva turundus- ja kommunikatsiooniteaduste instituudi KOG juht Eleonora Šeimienė.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700