Autor: Best Marketing • 13. mai 2021

Mida teab räppar Metsakutsu disainist?

Tallinna Vee korraldatud loovkonkursi raames jagasid reklaamieksperdid Metsakutsu, Lauri Pedaja ja Anne Vetik hiljuti koolinoortele reklaamitegemise tarkusi, et õpilased oskaks ise luua mõjusa reklaami eesmärgiga veenda oma sõpru eelistama kraanivett.
Reklaamiekspert Rainer Olbri ehk Metsakutsu

Kuid mida teab üks räppar disainist? Tuleb välja, et paljude noorte südamed võitnud Metsakutsu ehk Rainer Olbri on igapäevaelus hoopis andekas disainer ja loovjuht ning töötab tarkvara testimise ettevõttes Testlio. Metsakutsu selgitas konkursi veebiseminaril noortele, kuidas luua head reklaami. Tema arvates on üks põhiviga, mida reklaame luues tehakse see, et kõike on liiga palju.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700