Autor: Laura Reiter • 10. mai 2021

G4S: NUBLU turuletoomine tekitas paraja kaose

G4S Eesti standardlahenduste divisjoni direktor Tarmo Pärjala jagas Best Marketing Clubis, kuidas nad turuliidrina turundust teevad ja millist ootamatute väljakutsetega pidid nad suitsu- ja vinguanduri NUBLU turuletoomisel silmitsi seisma.
Suitsu- ja vinguandur NUBLU päästab päriselt elusid

Tarmo Pärjala rääkis, et nutikas suitsu- ja vinguandur NUBLU, mis on turul olnud juba üle kahe aasta ja mis pälvis 2019. aasta Turundusteo tiitli, sündis soovist, et suitsuandur ei oleks enam anonüümne karbike lae all, mida mitte keegi tähele ei pane.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700