Autor: Best Marketing • 10. mai 2021

Digital Turbine teatas AdColony omandamise lõpuleviimisest

Digital Turbine, Inc. teatas, et on viinud lõpule äriühingu AdColony Holding AS omandamise. AdColony on juhtiv mobiilireklaamide platvorm, mis pakub teenuseid reklaamijatele ja väljaandjatele, jõudes iga kuu enam kui 1,5 miljardi kasutajani üle kogu maailma.

Digital Turbine'ile on AdColony omandamine vajalik, et viia ellu ettevõtte strateegia ning osutada oma operaatorile ja originaalseadmetootjatele (OEM) laiapõhjalist meedia- ja reklaamilahendust, pakkudes ühtlasi asjakohast sisu, et täiustada lõppkasutajate mobiilikogemust. AdColony omandiõigusega kaitstud videotehnoloogiaid ja interaktiivse multimeedia (rich media) formaate peetakse omasuguste seas parimaks. Need pakuvad valdkonna juhtivaid ja kolmandate isikute kontrolli läbivaid vaadatavusmäärasid (viewability rate) tuntud üleilmsetele kaubamärkidele, nagu Coca-Cola, Amazon ja BMW.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700