Autor: Konstantin Burõi • 26. aprill 2021

Tehisintellekt lõi Eesti reklaamiagentuuri jaoks logo

Reklaamiagentuur Kriit, mis on spetsialiseerunud venekeelsele kommunikatsioonile Eestis, tellis Venemaa suurima disainistuudio tehisintellektilt logo. Kriit on seni ainuke reklaamiagentuur Eestis, kes on seda võimalust kasutanud.

Hiljuti pöördus reklaamiagentuur Kriit Artemi Lebedevi disainistuudio, täpsemini tehisintellekti Nikolai Ironovi poole, et lasta teha oma ettevõttele logo. Valminud logo sobis suurepäraselt stilistikaga ja seda kasutatakse aktiivselt igapäevatöös.

Tehisintellekti poolt loodud logo
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700